Werkwijze inspreken voice-over

Met veel plezier en passie spreek ik graag jouw teksten in. Dit kan in mijn eigen homestudio (voor internet video’s of online animaties) of in een opnamestudio. Maar ook een studio naar keuze is uiteraard mogelijk (natuurlijk met in achtneming van de RIVM Corona maatregelen). Ik ben goed regisseerbaar en aangenaam in het contact. Vanuit mijn eigen studio kan ik vrij snel een tekst voor je inspreken of een demo om te bepalen of we op de goede weg zijn. Samen komen we dan tot het beste resultaat!

Lees hier stap voor stap de werkwijze voor het inspreken van een voice-over.

• Stap 1. Briefing (doelgroep, boodschap en tone-of-voice)
• Stap 2. Definitieve teksten (en eventueel de animatie of video)
• Stap 3. Inspreken van de voice-over
• Stap 4. Oplevering

Briefing voor inspreken

Om me optimaal te kunnen inleveren voor het inspreken van de voice-over, ontvang ik graag vooraf wat informatie over de doelgroep. Denk aan geslacht, leeftijd, motivatie en geografische kenmerken. Voor wie is de voice-over bedoeld? En welke boodschap moet het overbrengen?

Kijk ook eens op de Stylen pagina of op mijn Portfolio pagina’s (Radio en/of Online video’s) om te bepalen welke tone-of-voice je zoekt voor jouw productie. Wanneer je een voorbeeld van mijn site meestuurt weet ik direct waar je naar opzoekt bent.

Teksten aanleveren

Definitieve teksten mogen aangeleverd worden per mail in een eenvoudig tekst bestand, .doc, Google docs of .PDF. Is de animatie of online video al klaar? Dan ontvang ik deze ook graag en kan ik me optimaal inleven in de boodschap voor de doelgroep (maar is geen must). Correcties op de al ingesproken tekst worden in rekening gebracht.

Wat heb jij een prachtige stem. Het sluit goed aan bij wat we zoeken.

Michel Cents, Group Secure

Oplevering voice-over

Na het inspreken van de teksten geef ik deze een lichte nabewerking. Per mail stuur ik de bestanden toe in een .mp3 of .wav format binnen de afgesproken planning.

Afspraak of prijsopgave?

Maak je graag eerst een afspraak voor een kennismaking of briefing, of toch liever eerst een prijsopgave?

• Via het contactformulier kun je contact opnemen voor een afspraak, maar ook voor vragen.
• Op de tarieven pagina kun je direct een prijsindicatie vinden.

Vlotte voice over stem

Vraag een demo aan

Weet je niet zeker of we de juiste match zijn, vraag dan hieronder een demo aan van 1 of 2 zinnen. Beoordeel dan of mijn stem als voice over goed past bij jouw commercial, radio jingle, animatie of video. Check hier de voorwaarden.
  Studio Equipment

  • iMac
  • Røde microfoon met pop filter
  • Focusrite Scarlett audio interface
  • sE reflection filter
  Studio microfoon Stralende stem